Vizkiraly

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
Vizkiraly profilja
offline

Vizkiraly (F/43)

Csatlakozott:2008.07.18.
Utolsó belépés:2017.03.27.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Budapest

Párkapcsolatom: Nem publikus

Látogató számláló


Üzenőfal

Bemutatkozás néhány sorral 


                                          Üdvözöllek kedves látogató a profil oldalamon
                                          Welcome you on my website
                                          Je vous salue sur mon site internet


Itt a HOTDOG közösségi oldalon most már csak a magazinjaim szerkesztése miatt vagyok fent, semmiféle társat nem keresek. Az új profilom szándékosan le lett butítva mivel már egyáltalán nem vonz itt már a profil szerkesztés.

Jellemzők amilyen valójába vagyok, erre ezek sorok válasz adnak majd, ami egy idézet.


„ Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Egyes részleteket tekintve sokan hasonlítanak hozzám, de egészében véve senki. Ennélfogva bármit teszek, azt magamnak tulajdoníthatom, hiszen én magam választottam. Én rendelkezem mindenemmel – a testemmel és annak minden mozdulatával; az elmémmel, valamennyi gondolatommal és ötletemmel; a szememmel és a képekkel, melyeket észrevesz; az érzéseimmel, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság, vagy izgalom; a számmal és minden szóval, ami elhagyja, akár udvarias, akár durva, kedves, helyénvaló vagy sem; a hangommal, legyen az hangos vagy kellemes; minden cselekedetemmel, függetlenül attól, hogy saját magamra vagy másokra irányul. Magam birtoklom a képzeletemet, az álmaimat, reményeimet és félelmeimet. Az enyémek győzelmeim és sikereim, kudarcaim és balfogásaim. Mivel a magam ura vagyok, tökéletesen megismerhetem magamat. Ezáltal minden részemhez bensőséges szeretet és barátság fűzhet. Minden porcikámat érdekeimnek megfelelően használhatom. Tudom, hogy akadnak bennem érthetetlen vagy számomra még ismeretlen vonások, de amíg barátsággal és szeretettel viszonyulok magamhoz, addig bátran és bizakodva kereshetem a rejtélyek megoldását és önmagam jobb megértésének lehetőségeit.   Akármilyennek tűnök, bármit mondok vagy teszek, gondolok vagy érzek egy adott pillanatban, az mind-mind én vagyok. Bármely időpontban hitelesen képviselem saját magamat. Ha később visszagondolok arra, milyennek mutatkoztam, szavaimra, cselekedeteimre, eszméimre és indulataimra, talán ez vagy az tőlem idegennek tetszik majd. Akkor elvethetem azt, ami nem hozzám való, megtarthatom azt, amit lényemhez megfelelőnek bizonyult, és kitalálhatok valami újat ahelyett, amitől elfordultam. Érzékeim és képességeim segítségével megállhatom a helyemet, közel kerülhetek másokhoz, eredményeket érhetek el, értelmet és rendszert vihetek az engem körülvevő személyek és dolgok tömegébe. Bírok magammal, tehát irányíthatom magamat. Én én vagyok, és így vagyok jó. „ (Virginia Satir)

Köszönöm, hogy benéztél hozzám , ha kíváncsi lennél velem kapcsolatba másra is írj, itt a közösségi oldalon. Magazinjaim:


http://www.hotdog.hu/eljegeszsegesen


http://www.hotdog.hu/retroandnewmusic


http://www.hotdog.hu/atomicplayboyz


http://www.hotdog.hu/interessant
Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez