Viansza

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
Viansza profilja
offline

Viansza (L/38)

Csatlakozott:2009.02.25.
Utolsó belépés:2017.04.24.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Magyarország

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

ÜzenőfalSokan kérdezik, miért nincs képem.

"Az ember nem olyan, mint a képen az arca,mert a szíve és a lelke nem lehet rajta."
 


"Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik."

  

"A kedves szavak nem kerülnek sokba, mégis sokat érnek."


"Elmúlt szerelemből barátság nem lészen, hacsak a mindennapi szükség vaslánca nem tartja." 

"Kihűl az illat, kihuny a lámpa, elhagy a vágy, könnyű szomorúsággal vegyül a maradék mámor."  
    
             Puszi a  pengékért!

Ajándékok

 • 49 darab
 • 54 darab
 • 14 darab
 • 6 darab
 • 14 darab
 • 60 darab
 • 2 darab
 • 14 darab
 • 4 darab
 • 4 darab
 • 1 darab
 • 6 darab
 • 1 darab
 • 3 darab
 • 4 darab
 • 2 darab
 • 1 darab
 • 1 darab
 • 1 darab
 • 1 darab
 • 1 darab
"Ne szégyelld
ha szemed sarkából bú szivárog
Az az igazgyöngy is tied."


"A bánatot a legnehezebb elrejteni, mert az akkor is megmutatkozik, ha az ember azt hiszi, hogy tökéletesen leplezi."


 


                                


1X1X


Köszöntelek  idegen !


 


Idézetek , amiket fontosnak tartok
 

"A szeretet az élet. Ha hiányzik a szeretet, hiányzik az élet."

 

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

 

"Hiszek a nevetés és a sírás erejében, mert mindkettő a gyűlölet és a terror ellenmérge."

Sok ember él egy asszonyban, és a nő mindegyik tud lenni: szerető, örömlány és szexológus, szakács, pincér, takarítónő, vendéglátó, sokszor gazdasági vezető, anya, tanácsadó, gyógyító, kedves nővér, nagymama, királyné, sőt, Királynő, azon kívül lelki társ, jóbarát és pszichológus. Tudja, mikor kell szidni és dicsérni a társát. Mikor kell fölnézni rá, s mikor kell úgy tennie, mintha fölnézne rá. Tudja, mi a férfiönérzet és férfihiúság, a férfi ész és férfi butaság. Tudja a társát láthatatlan eszközökkel befolyásolni. Meg tud szépülni. Ha kell, meg tudja szelídíteni a férjét, mint a vadlovat, és bátorítja, ha gyáva. Boszorkány, mágus és Hófehérke tud lenni, akibe mind a hét törpe szerelmes volt. Társa a férfinak. Harcostársa. Bajtársa. Cinkosa. Sorstársa. 

Ha a szép szavak mögött igazság lapulna, a fiúk nem csak a lélegzetelállító lányok után forognának, észrevennék a jelentéktelen, átlagos, már-már csúnya lányokat is. Nem számítana, hogy kinek van formásabb feneke, szebben manikűrözött körme, divatosabb ruhája, csak az lenne a fontos, milyen jellemet takar a cicoma.

Rólam  : D
Férjnél vagyok, 3 gyermek Édesanyja.
Röviden ,tömören . : D“Semmi sem olyan egyszerű és titokzatos, mint a kedvesség.”

“Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.”„A táncban megtanulunk szavak nélkül,a test,a lélek,érzelmeink,nőiségünk finom nyelvén   kommunikálni..."      
                 
         „Ha táncolsz, élsz...ha élsz, táncolsz."
 


 "Ha üvölt a zene:
Vagy nagyon jó kedved van,vagy el akarsz menekülni a világ és a gondolataid elöl.
"
"Zene nélkül:
Nehéz lenne gyógyítani a magányt.
"

"A zene a szerelem - a szex csak a hangszer."


 

 


"Mindannyiunk életében elérkezik a magányosság felismerésének pillanata. Amikor szenvedünk. Legyen bár csendesen sajgó vagy élesen ordító fájdalom a testünkben, vagy akár gondzakatoló kilátástalan jajkiáltás a lelkünkben, tudjuk: a szenvedésünkkel egyedül vagyunk. Aki szenved - magányos. És aki magányos - szenved."
"A macska csak ösztöneinek engedelmeskedik, amikor játszik az egérrel! Ilyennek teremtették. A férfiak nem kisfiúk, akiket óvni és védelmezni kell. Találkozniuk kell macskatermészetű nőkkel... és hűséges spánielekkel, mindhalálig-csak-téged-imádlak nőkkel, és zsémbes, kárpáló, csípős kotlóstyúknőkkel... és mindenféle nővel, amilyen csak van! Az élet csatatér... nem majális!"

"Az igazi sírás olyan, mint a jó szex. Érzésnek kielégítőbb, mint látványnak."

"Nincs hatalmasabb emberi ösztön, mint a felgerjedt nemi vágy, és a képek, amelyek a nyomában támadnak, életre szólóan vésődnek belénk, mint tetoválás a lelkünkbe."

"A szex játszma, fegyver, élvezet, játék, megszállottság, megvilágosodás, veszteség, remény."

Köszönöm a látogatást,gyere máskor is ,ha tetszett!!!   : D

Viansza vagyokEgyszerű Nő vagyok...Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva. "Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, láthatsz butának, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek, furcsának. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy Nő, aki Él, Remél, olykor Fél, de még mindig Álmodik...!!!"

"A tetoválás egy életre szóló emlékeztető, a nagy felismerések vagy a fontos elhatározások maradandó nyoma."

Afrikában a sámánok állatának számít. Titokzatos és misztikus állat. A párduc hatalmas védőállat, aki az éjszaka misztikumába vezet bennünket. Megtanít arra, hogy feltétel nélkül bízz a kristálytiszta belső hangra. Csöndes, mégis éber. Meg sem moccan, ugyanakkor mindent érzékel maga körül. Sokkal többet tud, mint amennyit kimutat. Koncentrált és célorientált. Megérzi a megfelelő pillanatot, tudja, mikor kell cselekednie, és mikor nem kell semmit se tennie.

Most azonban a rejtőzködésre, feltűnés nélküli viselkedésre hívja fel a figyelmedet. Maradj a háttérben, légy észrevétlen. Hallgatni arany, óvd a tudásodat! Tanulj meg mozdulatlanul kivárni! Egyedül, függetlenül és szabadon teljesítsd a feladataidat.
"Magányosnak és szomorúnak érzem magam, szükségem van a megnyugtatásra, hogy számítok neked, hogy helyem van a szívedben, még ha pillanatnyilag azt választod is, hogy mást csinálsz, mint hogy velem légy." 

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez