HCskater

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
HCskater profilja
offline

HCskater (F/29)

Csatlakozott:2007.07.28.
Utolsó belépés:2017.04.30.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Páty

Párkapcsolatom: Nem publikus

Szerintem nagyon gáz

TÁRSADALOM, POPULÁRIS ÉLETVITEL ÉS GONDOLKODÁS, KONFORMISTA MENTALITÁS, MAINSTREAM, ÉLŐSKÖDÉS, POLITIKA...
Üzenőfal

Ajándékok

 • 1 darab
 • 1 darab
 • 2 darab
 • 1 darab
 • 1 darab

Bemutatkozás

Költői kérdés:
Vajon érdemes-e teljes életet élni egy olyan világban, ahol a mértéktelen primitívség és az embertelenség a mérvadó és leginkább elfogadott iránymutató a züllés útjára? Egy olyan világban, ahol a társadalom egy egészen apró része önkényesen kezébe véve a hatalmat irányítja mások gondolatait, befolyásolva ezzel mindennapi életét és a jövőjét, ki mosva az agyából a múltját és a jövőjét, hogy az álmairól már ne is beszéljünk? Bedarálva mindazt a konformista életvitel maszlaga közzé, ami egykor érték volt, mint például emberségesnek/embernek lenni. Mondhatnánk egészen egyszerűen, hogy igen! mert ezzel is jobban megkeserítjük a és a szürke értéktelenséghez alkalmazkodó és megalkuvó társadalom életét. Jogosan tehetjük fel ezután a kérdést, hogy vajon találunk-e még a mai világban régimódi értékeket az egyre jobban züllő és agyhalottabb fiatal populáris generáció mellett, vagy végérvényesen halálra van ítélve a humanoid populáció, aki álszent és hazug módon közösségen belül öli egymást? Szeretjük azt hinni, hogy nem vagyunk egyedül, de ha körülnézünk a világban, látjuk hogy rengetegen vagyunk, de mégis egyedül. Társas lények vagyunk, mint mondják és nem szeretünk egy elfogadott normákon belül mozgó társadalomból kilógni, mert rögtön egyedül érezzük magunkat.


Nem vagyok filozófus, egyszerűen az élet adta tapasztalatok alapján beszélek és fejtem ki a véleményem az engem körülvevő világról/emberekről/társadalomról, ami sajnos körül vesz, így ha magamról beszélek, akkor jogosan kerül elő a társadalom, mint nem kicsit meghatározó téma.(nem mint ha bármi hatása lenne rám a világnak)
Minden értelemben régimódinak tartom magam. Véleményem szerint eléggé sajátos világnézettel és mentalitással rendelkezem. Úgy gondolom nem tartozom bele a mai hányadék populáris társadalomba, akiknek az a sajátosság és egyéni, hogy "Ctrl+C és Ctrl+V" Emiatt többször megkaptam a "nem normális" elmaradott/régi módi és "furcsa" jelzőt. Nem szeretek klikkesedni és egy adott csoportba beletartozni. Sok mindent szeretek, például zenélni és minden ami zene/hang, vagy éppen sportolni. Ugyanakkor sok olyan van, amit lényegében le sem szarok, tudomást sem veszek róla és van olyan amit nem tolerálok, ilyenre példa az "emberek" nagy része. Nem szeretem a vegyes társaságot egy szűk helyre bezárva. Ha esetleg el jutottál ezen sorok végére, talán levonhatod a következtetést, amit szintén hasonlóan gondolok, hogy talán sikerült elindulnod egy értelmesebb, nem felszínes mentalitás felé, ami nem csak arról szól, hogy meg látogatod a profilokat, hátha vannak kedvedre való képek és mész tovább.
Ha esetleg el jutottál e sorok végére, talán levonhatod a következtetést, amit szintén hasonlóan gondolok, hogy talán sikerült elindulnod egy értelmesebb, nem felszínes mentalítás felé, ami nem csak arról szól, hogy meg látogatod a profilokat, hátha vannak kedvedre való képek és nyomsz egy pengét. Akkor neked ajánlanám a profilom, mert igaz vannak képek, de van is mit olvasni és úgy gondolom pont emiatt tartalmas egy profil.                                                                                                                                      

Akinek meg nem inge az igyon sört!
                                                                                                            
                                         
  
                                                                  

A zene jelentése számomra, kedvenceim

Ha már zene, akkor zenei anyagaim:


https://soundcloud.com/hc_skater


http://www.youtube.com/channel/UCvXDSZEOpnVymcuuaJtKyLw


De ha egy kis véleménykifejtés, akkor íme:
Szerény véleményem szerint a legnagyobb baj magával a zenével az, hogy nagyon sokaknak egyet jelent az MTV előtt züllő tizenévesekkel, magukba szívva az agysejtbomlasztó trágya populáris "kúltúrát", amit mások művészetnek hívnak, miközben a világ zenei beállítottsága és felfogása belülről rohad, köszönhetően a hasonló beállítottságú pénz és divatorientált zeneiparnak. Ipari méretű futószallagon gyártják naptárpontosan a tehetségtelen, és a hányinger határát feszegető zenészek által nyújtott hanganyagokat, akik már eleve agyilag halva születtek, vagy csak simán mentális és önértékelési problémákkal kűzdenek.                                                                                                                                                                                

                                                                                                 


Kedvenc mozifilmeim, jeleneteim

Nem szoktam filmet nézni, ráadásul próbálom távol tartani magamtól a populáris filmeket/zenéket, de ha mégis leülök egy film elé, akkor olyanokat nézek szívesen, amiket mások utálnak és/vagy nem ismernek. Szezon, Moszkva tér, Texas láncfűrszes. Nem szeretem a tömeg horror filmeket sem, mert számomra semmi horrorisztikus jelleggel nem bírnak ezek a filmek. Gondolok itt a zombis és kaszabolós tömegfilmekre. Semmi reakciót nem vált ki belőlem. De itt van a másik nagy téma, amit előszeretettel boncolgatnak, a gonosz és az ördög, esetleg az emberi betegség, mint horror téma. Úgy gondolom a gonoszság és a sötétség nem merül ki egy olyan populáris kitalált leegyszerűsített dologban, mint a pokol és ördög kombó, vagy amikor egy démon megszáll egy embert és nekiáll vérfűrdőt rendezni. Számomra a gonoszság egy jóval összetettebb és átfogóbb téma annál, mint amit egy filmben populáris eszközökkel be lehet mutatni. De visszatérve szerintem a horror attól horror, legalábbis számomra, ami hiteles tartalommal bír (még ha kaszabolós/tömegmészárolós jelleggel is bír), legyen az igaz történet, vagy akár egy könnyen előfordulható realisztikus történet, aminek szintén van hiteles tartalma és nem csak filmvásznon létezik, megmozgatva ezzel a fantáziámat. És ebbe nem fér bele nálam a zombi, ördög, démon és hasonló populáris agyfárasztó untató témák és jellegek.    

    

                        
                                                                                                                                                                                                    
                                                                                                     

A tévében ezeket nézem

Nem szoktam tévét nézni vagy sokat olvasni. Ha tehetem és időm engedi, akkor sport vagy zenélés, de ha mégis a TV előtt kötök ki, akkor Family guy, South park, The Simpsons

Mikor érzem magam a legjobban                                                

Érdeklődési körök

Kedvenc film típusaim:
 • horror
Kedvenc sportjaim:
 • deszkázás
 • extrém sportok
 • mountain bike
Kedvenc zenei stílusaim:
 • hardcore
 • metal
Kedvenc állataim:
 • pók
Szabadidőmben:
 • biciklizek
 • deszkázok
 • sörözök
 • zenélgetek
Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez