Csenguc

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
Csenguc profilja
offline

Csenguc (L/17)

Csatlakozott:2009.02.13.
Utolsó belépés:2014.03.16.

  • Hírfolyam
  • Kapcsolatok
  • Fotóalbumoknincs még
  • Párbajoknincs még
  • Megosztásoknincs még
  • Körkérdéseknincs még
  • Magazinoknincs még
  • Blognincs még

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Szeged

Párkapcsolatom: Nem vagyok foglalt

Ide járok suliba: Krúdy Gyula Szakközépiskola

Üzenőfal

BemutatkozásCsenge|96|Szeged

 
 
 Van aki csak annyit mond ha nem léteznél kikellene találni. Valaki kétpercmúlva befogná a számat.
Van aki néha elsem hiszi, hogy én szoktam beszélni, hogy hangosan kimondom a véleményem.
Néha csak bámulni látnak magamelé a zöld szemeimmel. Néha fura fejeket vágok és utánna elmosolyodom Mások azt kérdezik miért nem mutatom meg a hangos be nem fogom szám oldalamat ? Erre nem mondok általában semmit.Van mikor kicsiny bajukkal jönnek hozzám és mesélik csak mesélik, én ott ülök és meghallgatom csak hogy utána lássam őket mosolyogni!Ilyen vagyok megváltozni nem tudok de az a helyzet hogy nem is akarok.!;)


Bocsáss meg hogy tökéletlen vagyok, tele hibákkal, na de nem lehet mindenki tökéletes! Bocsáss meg hogy nem süt minden mondatomból az optimizmus, és hogy tudok buta lenni. Bocsáss meg de vannak rossz tulajdonságaim, nem is kevés, talán több mint jók, kapkodok mikor várnom kéne, és várok amikor már cselekednem kellene. Tudok rossz döntéseket hozni, de van, hogy jól döntök. Tudok szeretni, és szenvedni is! Szeretek hülyéskedni, annyira nevetni, hogy könnyezik a szemem, de tudok komoly is lenni, és néha egy szó elég hogy sírjak. Kevés embernek mondom, hogy szeretlek. De akinek ezt mondom, az elhiheti, hogy így van! Mert azt már régen meg tanultam, hogy csak azokkal törődjek ,akik velem is törődnek. Az őszinteség számomra egyenlő a tisztelettel. Én csak azokkal osztom meg az érzéseimet, a titkaimat,akikben megbízok. De egy kezemen meg tudom számolni ők hányan vannak! Ez vagyok, ilyen vagyok, de tudom vannak akik így szeretnek, mert mindenki úgysem szerethet.
 

bye;)
 

 

| Csenge | 96 |Szeged |

Meglehetősen tartózkodó típus. Érzelmeit ritkán mutatja ki és semmi esetre sem olyan hevesen, viharosan,mint mások.Érzékeny és félénk, szerény és visszafogott, első pillantásra,de ne várjunk tőle feltétlen engedelmességet, mivel minden cselekedetében igen elszánt, s gyakran csökönyös.Szívét elsősorban az esze irányítja, bár ez nem jelenti azt, hogy szigorúan üzleti megfontolásból, érdekből szeret. Csak éppen tisztában akar lenni a másik érzelmeivel.Ha viszont jót érzi magát a kapcsolatban, nos, akkor mindent megtesz a másikért.

Van aki csak annyit mond ha nem léteznél kikellene találni. Valaki kétpercmúlva befogná a számat.
Van aki néha elsem hiszi, hogy én szoktam beszélni, hogy hangosan kimondom a véleményem.Néha csak bámulni látnak magamelé a zöld szemeimmel. Néha fura fejeket vágok és utánna elmosolyodom Mások azt kérdezik miért nem mutatom meg a hangos be nem fogom szám oldalamat ? Erre nem mondok általában semmit.Van mikor kicsiny bajukkal jönnek hozzám és mesélik csak mesélik,és én ott ülök meghallgatom csak hogy utánna lássam őt mosolyogni!Ilyen vagyok megváltozni nem tudok de az a helyzet hogy nem is akarok.!;)még rólam:


ez még elgondolkodtató:

 Imád SzerrLegyél hülye mert én is az vagyok
Legyél hülye mert a hülyék gazdagok
Határtalan az én hülyeségem
Ez az egyetlen jó képességem
Hülye vagyok nincs mit tenni
... Hisz nem is olyan rossz hülyének lenni
Én másképp látom a világot
Ha kedvem van kiáltok
Az őrültség határán állok
Ha becsukom a szemem szállok
Ha kedvem van kiáltani sem félek
Testemben él egy vadóc lélek!!! =)" 

-->

Kedvenc idézet:

Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect. And I don't live to be. But before you start pointing fingers, make sure your hands are clean...

képek amik tetszenek :)

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez