Bobbe

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
Bobbe profilja
offline

Bobbe (L/40)

Csatlakozott:2014.11.29.
Utolsó belépés:2017.04.24.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Budapest

Párkapcsolatom: Nem publikus

PARTNER BANNEREK_KATT!

 

MESEVILÁG-MAGAZIN
BANNER-katt

 Banner_KATT
"KEDVENCEK"
 VÁRAK_VÁROSOK MAGAZIN
BANNER


Üzenőfal

Érdeklődési körök

Kedvenc film típusaim:
  • misztikus
Kedvenc sportjaim:
  • bowling
Kedvenc zenei stílusaim:
  • electroclash
Kedvenc állataim:
  • egzotikus kisállat
Szabadidőmben:
  • fotózgatok
 
 


 .

  


 

"A szeretetben nincs felejtés. Ezért megrendítő, ha elveszíted azt, akit szerettél: a halál olyasmit kér tőled, ami lehetetlen - hogy felejtsd el, akivel egy vagy. Soha senki sem tudta ezt megtenni, vagy ha igen, nem szeretett igazán."

"Barátom csak az lehet, aki a legmélyebb szinten együtt rezeg velem. Mert ez több mint a vérségi vagy bármiféle érzelmi kapcsolat. Ez valami olyan sejtelem, mintha egy helyről jöttünk volna, s ezért a barátom számomra világon a legismerősebb ember."

Müller Péter

 


Minden nőre rá lehet mondani, hogy csúnya. Minden írói műre, hogy gyenge. És minden emberre, hogy rossz. Te azokra hallgass, akik szebbnek és jobbnak látnak, mert ők fölfelé néznek benned, s ez a szeretet perspektívája.

Müller Péter

A segítők mindig készen állnak. Emberek, angyalok, látható és láthatatlan lények egész serege. De addig nem indulhatnak a segítségedre, míg te - önmagadtól - a föltápászkodás és fölemelkedés nagy erőfeszítéseit nem teszed meg.

Müller Péter

Csak egy mosolygós lány, ennyit látnak belőlem.

Csak egy mosolygós lény, ki hisz még a mesékben.

Mesék teli vannak vágyakkal, varázslattal és álmokkal!

Álmok, melyek valóra válnak, ha hiszünk a csodákban.

és a csoda bennünk él, ez segít elérnünk a célt.


Hisz a csoda maga a szeretet, amit én tőled kaptam meg!

Az él jól és bölcsen, aki tudja, hogy a küzdelem az élet értelme. És élvezi. Minél nehezebb, annál inkább. És küzd vidáman, játékosan, hittel és önbizalommal.x

.

A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.A szeretet olyan szelíd, akár egy angyal szárnyának simogatása az arcodon.

Myspace Comments | Myspace layouts | Myspace Codes

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez